_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ __ __ __ _ _ _ __ _ __ _ _ __ __ __ __ __ _ _ __ __ _ __ __ _ __ __ _ _ _ __ __ __ __ _ _ __ _ N+B_VektorAssets_001_170321

Niesmann+Bischoff och Forsbergs Fritidscenter är stolt partner till QX Gaygala

Hyssna 2018-01-29:   20 års jubilerande QX Gaygala 2018 går av stapeln den 5 februari på Cirkus i Stockholm. Galan som TV-sänds i TV4 och leds i år av konferencier Shima Niavarani och gästas av såväl celebriteter som politiker. Forsbergs Fritidscenter är på plats på galan och hälsar älkommen redan vid entrén med en Niesmann+Bischoff Arto, årets husbil 2018.

Forsbergs Fritidscenter – Nordens största husbils- och husvagnsförsäljare, som är exklusiv partner för Niesmann+Bischoff i Sverige, är i år stolt partner till galan. Maria Valentin, VD på Forsbergs Fritidscenter är glad över samarbetet med QX.
– För oss står galan och gayvärlden för människor som vågar vara sig själva med en modern syn på resande och upplevelser, säger Maria Valentin. Målgruppen för husbilar har förändrats och föryngrats de senaste åren och QX Gaygala är för oss en självklar plats för oss att synas på.

På QX är man också nöjda med samarbetet. Galan som i år firar 20 år ser att fler och fler moderna och starka varumärken är intresserade av målgruppen.
– Vi har ofta resglada, trendmedvetna och kapitalstarka besökare. Här passar husbilarna från Niesmann+Bischoff och Forsbergs Fritidscenter väl in, menar Ulrika Lahne som är marknadschef på QX Förlag.

Forsbergs Fritidscenter har husbilar för alla människor och familjekonstellationer. Från små, rullande kärleksnästen för de nyförälskade, till Europavägarnas lyxkryssare. På galakvällen finns hela paletten representerad, så för Niesmann+Bischoff och Forsbergs Fritidscenters är det en perfekt miljö att vara en del av.

QX Gaygala 2018

Forsbergs Fritidscenter AB
Bonared Solbacken 2, SE 511 98 Hyssna
Tel. +46 320 305 50 • www.forsbergsfritidscenter.se
www.niesmann-bischoff.se

Tillbaka till översikten